2267029120 ΔΕΛΦΩΝ, Αράχωβα ikokkovosike@gmail.com
hero image

 

 
 
 
ΚΟΚΚΟΒΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
Μελέτες & κατασκευές κτιρίων - Επιβλέψεις έργων - Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων- Άδειες Λειτουργίας - Άδειες Δόμησης Πολιτικός μηχανικός Αράχωβα
 

Η τεχνική μας εταιρεία μας “ΚΟΚΚΟΒΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ” ιδρύθηκε το 2017 και από τότε μέχρι σήμερα παρέχει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην μελέτη και την κατασκευή κτιρίων αλλά και στην επίβλεψη έργων. Ο υπεύθυνος του γραφείου κύριος Κόκκοβος Ισίδωρος, έχει εμπειρία από το 1996, μαζί με τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες του μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης την τακτοποίηση των αυθαιρέτων και την έκδοση αδειών λειτουργείας αλλά και δόμησης. Το προσωπικό μας και οι συνεργάτες μας είναι πάντα έτοιμοι να σας δώσουν τις λύσεις και τις ιδέες που έχετε ανάγκη. Το τεχνικό μας γραφείο μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και με αποτελεσματικότητα την Αράχωβα και ολόκληρο το νομό Βοιωτίας. 

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες ανθρώπους, παρουσιάζοντας μια σταθερή ανοδική πορεία ενώ παράλληλα διατηρούμε τις υψηλές αξίες μας αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχουμε οι οποίες είναι ποιοτικές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε αντιμετωπίζονται με μέγιστη υπευθυνότητα. Το τεχνικό γραφείο, του πολιτικού μηχανικού κύριου Κόκκοβου Ισίδωρου στην Αράχωβα, αφού κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες σας θα προχωρήσει στην μελέτη που απαιτεί το έργο το οποίο θέλετε να διεκπεραιώσετε. Όταν ολοκληρωθεί η μελέτη  συζητάμε με τον πελάτη μας τις απαιτήσεις του έργου και το χρονοδιάγραμμα του έτσι ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένος.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, με συνέπεια και επαγγελματισμό, και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του εξατομικεύουμε το πακέτο των υπηρεσιών μας ώστε να τον εξυπηρετήσουμε στο μέγιστο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να μας περιγράψετε τι ακριβώς χρειάζεστε και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε...